Konstföreningen för alla

Tranåsbygdens Konstförenings ambition är att engagera och entusiasmera med utställningar av samtida konst, föreläsningar, kurser, studiebesök och resor. Vi strävar efter att alla med konstintresse skall känna sig välkomna till oss.

Vi har en bred verksamhet. De flesta är kopplade till vår lokal på Storgatan 48, ett hus som Fritiof Nilsson Piraten bodde i under sina 10 år i Tranås på 1920-talet.

Medlemslotteriet

Som medlem har du chans att vinna konstverk i föreningens årliga lotteri under hösten. Vi hoppas och tror att utställningar kan genomföras igen hösten 2021 och att vi kan genomföra medlemslotteriet som vi brukar med en dragning av vinnare i samband med vernissage och konstutställning.
Det brukar infalla i slutet av oktober eller början av november.
2020 års lotteri var vi tvungna att hantera annorlunda eftersom utställningarna var inställda. Styrelsen gjorde en dragning av 20 vinnare som kontaktades för en personlig träff på galleriet där man gjorde sitt vinstval.
Klicka här för att se årets vinster >>

Hämta vårens broschyr här>>
Om du har frågor angående inställda evenemang eller andra funderingar som rör vår verksamhet, går det bra att skicka e-post till info@tranasbygdenskonstforening.se

När vi så småningom kan återgå till vårt vanliga liv och umgänge, så är du varmt välkommen att delta i alla våra aktiviteter och våra utställningar, vernissagerna är trevliga tillfällen då du också oftast får träffa konstnären.

Se fler aktiviteter
Arkiv – Detta har hänt