Konstföreningen för alla

Tranåsbygdens Konstförenings ambition är att engagera och entusiasmera med utställningar av samtida konst, föreläsningar, kurser, studiebesök och resor. Vi strävar efter att alla med konstintresse skall känna sig välkomna till oss.

Vi har en bred verksamhet. De flesta är kopplade till vår lokal på Storgatan 48,
ett hus som Fritiof Nilsson Piraten bodde i under sina 10 år i Tranås på 1920-talet.

Skapande verkstad med konstcafé
DSC_8657 DSC_8618 DSC_8615
En dag då inspirationen flödar hos barn och vuxna. Fantastiska konstverk skapas med hjälp av färg, papper, stenar, löv eller annat.

Akvarellverkstad med konstcafé
_DSC3667 Akvarellcafe_3705_2 Akvarellgrupp_3682_2
Inspirationsdag för den som vill prova själv. Förkunskaper behövs inte då det finns kunniga lärare på plats.

Se fler aktiviteter
Arkiv – Detta har hänt

De dagar det är Konstcafé, serveras den berömda Piratenbakelsen
Bakelse

Välkommen att delta i alla våra aktiviteter och våra utställningar, vernissagerna är trevliga tillfällen då du också oftast får träffa konstnären.

_dsc0831
Göran T Karlsson

ros-marie-qvarfordt bo-hulten
Rose-Marie Qvarfordt och Bo Hultén