Konstföreningen för alla

Tranåsbygdens Konstförenings ambition är att engagera och entusiasmera med utställningar av samtida konst, föreläsningar, kurser, studiebesök och resor. Vi strävar efter att alla med konstintresse skall känna sig välkomna till oss.

Vi har en bred verksamhet. De flesta är kopplade till vår lokal på Storgatan 48, ett hus som Fritiof Nilsson Piraten bodde i under sina 10 år i Tranås på 1920-talet.

Medlemslotteriet 2020

Klicka här för mer information om medlemslotteriet och årets vinster

Hämta höstens broschyr här>>
Om du har frågor angående inställda evenemang eller andra funderingar som rör vår verksamhet, går det bra att skicka e-post till info@tranasbygdenskonstforening.se

När vi så småningom kan återgå till vårt vanliga liv och umgänge, så är du varmt välkommen att delta i alla våra aktiviteter och våra utställningar, vernissagerna är trevliga tillfällen då du också oftast får träffa konstnären.

Se fler aktiviteter
Arkiv – Detta har hänt