Konstföreningen för alla

Tranåsbygdens Konstförenings ambition är att engagera och entusiasmera med utställningar av samtida konst, föreläsningar, kurser, studiebesök och resor. Vi strävar efter att alla med konstintresse skall känna sig välkomna till oss.

Vi har en bred verksamhet. De flesta är kopplade till vår lokal på Storgatan 48, ett hus som Fritiof Nilsson Piraten bodde i under sina 10 år i Tranås på 1920-talet.

Richard Brixel kommer för alltid att var ihågkommen för sin konst och här via SVT Play kan vi se en film om honom. Resan som Konstföreningen hade planerat med ett besök hos skulptören fick beklagligen ställas in.
Se filmen här>>

Välkommen att delta i alla våra aktiviteter och våra utställningar, vernissagerna är trevliga tillfällen då du också oftast får träffa konstnären.

Se fler aktiviteter
Arkiv – Detta har hänt